Четверг, 25.04.2024, 16:17





Услуги
Мы в Facebook
IQA B Facebook
Официальный паблик
НЕФОРМАТ
АстроКлуб
Don't understand?
Поиск

01:50
Украина 2012 - прогнозы
Пресс конференция Калантаровой Елены в информационном агентстве ГЛАВКОМ 21 декабря 2011
см. ссылку


ТЕКСТ:

Хочу зауважити, що дійсно, новий рік на багато що відкриє нам очі. Причому відкриє настільки, що унеможливить відмовки на кшталт «я не розумів, що роблю». Це дуже важливий рік з точки зору розвитку людської свідомості, тому що багато що може людина докорінно змінити в своєму житті и прийшла пора усвідомити, що саме вона, тобто людина, відповідальна за все, що коїться на планеті Земля. Нема чого на Бога нарікатимовляв карає за непослух. Людина сама себе карає за свою безвідповідальність та за свій егоїзм. До речі, задача астролога полягає у складенні певних рекомендацій щодо можливостей вибору того чи іншого шляху до опанування собою та ситуацією, якщо вона стає значущою и вирішальною для усього подальшого життя особистості. Усі рекомендації базуються на прогнозах вірогідного розвитку подій і попереджень щодо сприятливих та критичних періодів.

 Якщо конкретніше наблизитися до подій 2012 року, то можна зауважити, [ ?]що рік буде не менш багатий на події – тому не розраховуйте на тихе життя. А оскільки астрологія – це насамперед наука про часові періоди та циклічний розвиток ноосфери, біосфери та «соціосфери» планети Земля, то певною мірою можна провести паралелі з минулими історичними подіями. Власне, астрологія стверджує про спіралеподібну форму кривої історичного процесу – все повертається на круги свої, але на іншому рівні…

Якщо заглибитися в історичний контекст розвитку державності на території сучасної України, то насамперед належить звернути увагу на два історичних періоди:  1052  рік та 1532 рік, до речі які також були високосними. Причому, перша дата 1052 – це попередня зустріч Чорного Дракону (символ юпітеріанського року) та Білки (символ сатурніанського року), на кшталт прийдешнього 2012 року; а друга дата – також рік зустрічі Чорного Дракону та Білки, але тіньового циклу. По року 1052 можна оцінити потенціал прийдешнього року – для руських земель це була предтеча кінця правління Ярослава Мудрого (рік смерті великого князя - 1054). А кінець правління Ярослава – це наближення до міжусобних конфліктів та встановлення тріумвірату нащадків-Ярославічей.  Щодо 1532 року – це зворотній бік тих процесів, які декларуються у світовому циклі 2012. І в цей період у світі панувала смута, а на стародавніх руських землях формувалася державність, відокремлена від великого московського князівства та орієнтована на польсько-литовську культуру державного правління. Таким чином можна зробити перший нарис, пунктиром намітити вірогідну атмосферу року – закладена у минулому проєвропейська культура дасть паростки, але на тлі зростаючого самоврядування регіонів.

 

Рік Чорного (водяного) Дракону повноцінно почнеться 23 січня. Це рік чоловічих енергій – отже увага буде сконцентрована більш на процесах, ніж на наслідках. Це головна пересторога року – думай о наслідках та пам’ятай про післясмакування!

В цілому, рік потребує неабиякої енергійності, щоб витримати ритм зміни декорацій. Відвертість, рішучість, обґрунтованість та впевненість у своїй правоті – цими якостями треба буде оволодіти, якщо бажаєте досягнути успіху у 2012. Протягом року буде конче не вистачати дипломатії та співчуття – виховуйте у собі стриманість та витривалість. Неодмінно займайтесь своїм здоров’ям та приділяйте увагу здоровому харчуванню. Взагалі-то, і на державному рівні, це насамперед час кардинального вирішення питань землі, аграрного сектору економіки та фінансування екологічних програм.  І це не філософські фантазії - року Чорного Дракона астрологічно відповідає Юпітер (символ розвитку) у знаку ТІЛЬЦЯ. До речі саме ТІЛЕЦЬ є символом українського етносу. Таким чином, нас з вами чекає вирішальний рік – обрання економічного та  соціального напрямку розвитку країни. І треба не схибити! Тому що в Україні є шанс отримати вагомий вплив на більш досвідчених, але загублених у вирі подій, партнерів. Але для цього треба подолати у внутрішній політиці трьох драконів: жадобу, страх, невігластво.

Максимально наблизяться до вірних рішень люди, народжені у роки ЩУРА (майстер критичного розуму), ЗМІЇ (філософічний оратор), ПІВНЯ (влучний політик), МАВПИ (хитромудрі служаки). Не дуже пощастить у рік Дракона народженим у рік ТИГРА (сірим кардиналам) та СОБАКИ (песимістичним реалістам).

І головна пересторога у рік Дракону: не забувайте, що це міфологічний звір, його не існує насправді. Його творить та утримує людська уява. І не виключно, що після свят його спалять на вогнищі і всі зрозуміють його вдавану міць. І тому не варто дуже заграватися у помпезні заходи, а  ліпше робити щось насправді корисне та постійно порівнювати витрати та здобутки. (І особливо це стосується ЄВРО-2012!) 

 

21 березня, на допомогу Дракону прийде рік Білки – його початок прийдеться на день весіннього рівнодення. Білка завжди шукає своє колесо – вона дуже консервативна та обожнює марноту! Це іспити для нашого сумління, віри, харизми. Щоб не уподібнитися Сізіфу, треба включати розум на повну – наші інтелектуальні можливості затребувані як ніколи. Це стосується і звичайного побутового досвіду, і освіти, і кваліфікації. Будьте реалістами, дотримуйтесь чеснот та сміливо рухайтесь уперед – це запорука уникнути бігу по колу.        

_________________

 

-         Як зустрічати новий рік?

-         Дракон уподобає класику: чорний колір та золоті прикраси створять атмосферу добробуту та шарму. Стіл повинен повнитися стравами. Українська кухня – саме те, що треба. Солодощі, варені овочі та хліб - обов’язкові на новорічному святі. А застольна пісня повинна розкрити ваші серця и наповнити їх любов’ю.

 

 

_____________

 

-         Що очікує у 2012 році типових представників знаків Зодіаку?

-         Знак Зодіаку визначається за датою народження – тобто за положенням Сонця на небі на мить народження людини на планеті Земля. А Сонце характеризує, за астрологічними правилами, особистість людини: її уподобання, її джерело натхнення, її хисти та її недоліки. Прогнози для представників Знаків Зодіаку здебільшого стосуються творчої складової людської особистості, її індивідуального розвитку та приватних стосунків.   

 

ОВЕН

Для вас це рік великих бажань та пошуків нових творчих партнерів. Вас очікують зміни на роботі, нові джерела фінансування та багато спілкування з родичами. 

ТІЛЕЦЬ

У цьому році ви можете набрати зайву вагу та взагалі лінуватися щось робити – тому намагайтесь тримати себе у тонусі, займатися спортом та бути жаданими. Зовнішність – це відображення внутрішньої гармонії. 

БЛИЗНЮКИ

Прийшла пора замислитися над сенсом життя – відкрийтесь новим чарівним почуттям. Особливу увагу приділяйте стосункам с дітьми – вони потребують вашої турботи.

РАК

Усі негаразди ідуть від застою душі – треба розпочати ремонт у квартирі чи навіть змінити місце проживання. Хоча б тимчасово! І ви обов’язково відчуєте свіже повітря – зміни підуть у життя.

ЛЕВ

Вам належить взяти на себе відповідальність у особистих стосунках: не розмовляти, а діяти. Тренуйте терпимість та лагідність – вам не завадить трохи піднесення та любові.

ДІВА

Ви потребуєте знань, які трансформують ваше світогляд. Це може бути освіта, мандри, спілкування з іноземцями. Але в цих пошуках істини треба не загубити головного – близьких людей, що вас люблять та чекають. 

ТЕРЕЗИ

У вас відкриються нові фінансові можливості, завдяки партнерам. Але самі відносини можуть нагадувати двобій – тому будьте вкрай обережні у питаннях нерухомості та майна (слід бути хитрішими та мудрішими).

СКОРПІОН

У вас розпочинається довгий шлях (3 роки!) до себе. Збирайтеся з думками та визначайтесь зі своїм статус-кво. Не нарікайте на партнерів – справа у вашій невпевненості в своїх силах. Це велика перевірка на витривалість та зрілість.

СТРІЛЕЦЬ

Треба приділити увагу здоров’ю – можуть проявитися системні захворювання. Але усі вони – наслідки душевних страждань. Щоб уникнути цих проблем, треба здолати депресію – іти до людей та робити щось корисне. А головне – любити!

КОЗЕРІГ

Це рік нових творчих планів та натхнення, кохання та батьківства. Дозвольте собі бути собою – стриманим, але все розуміючим. На ваших плечах тримається весь світ! 

ВОДОЛІЙ

Вам належить вирішити питання з нерухомістю та налагодити спілкування з батьками. Можливо, для цього знадобиться вирушити у подорож , але так чи інакше, питання відносин з родиною та спадщини (духовної, зокрема) стає на перше місце.

РИБИ

Ваше коло знайомств розширюється – це будуть фахівці, з якими ви будете налагоджувати професійні стосунки. Відносини с родичами стануть більш конструктивними та стриманими. Ви опинитися перед рішенням хто вам друг, а хто ворог – але суть питання буде полягати у грошах.

__________

 

-         Що очікує у 2012 році володарів певного соціального почерку?

-         Цей прогноз може позначитися певною мірою на професії людини, в роботі, в політичній діяльності, в далеких мандрах та в освітніх програмах – так відбувається тому, що східний календар дає змогу визначити рівень та засіб соціальної адаптації людини, її роль у соціальних процесах.  

 

ЩУР

Для вас це рік зростання авторитету та амбітних планів, але й деякої відстороненості від соціальних процесів. Треба зосередитися на одному напрямку та непохитно прямувати до своєї мети – перспективи відкриються.  

БИК

Для вас це рік нових впливових знайомств, мандрівок та пошуку філософського каменю. Ваші переконання стануть провідними у суспільстві, тому дотримуйтесь гуманістичних принципів соціального впорядкування та правила «не нашкодь».

ТИГР

Для вас цей рік принесе на аби які випробування – усі намагання виправити становище будуть призводити до ще більшого занурення в проблеми. Будьте готові у будь яку мить вийти зі своєї зони комфорту – вам необхідно здолати свою поверховість та взятися за власний розум.

КІШКА

Для вас це рік нових фінансових можливостей. Але треба спиратися на надійних партнерів – досвідчених та перевірених.

ДРАКОН

Для вас це рік великої кропіткої праці та зосередженості. Приділяйте увагу здоров’ю, тому що при такій зайнятості воно вам не завадить.

ЗМІЯ

Вам треба вчитися відверто дивитися в очі своїм недолікам – тільки так ви зможете здолати усі перешкоди. Та віддавайте перевагу синиці у руках.

КІНЬ

Вас можуть захопити нові проекти та перспективи громадського руху. Головне – не виходьте за межі партнерських домовленостей та спирайтесь на діюче законодавство.

КОЗА

Для вас це рік кардинальних рішень, кар’єрного прориву та жорсткої конкуренції. У зоні уваги тримайте чотири кути: мету, інтереси партнерів-колег, тили та особистий імідж.

МАВПА

Ви будете бачити багато приводів для сарказму, але для укріплення впливових зв’язків та покращення свого фінансового стану, вам належить тримати язика за зубами. 

ПІВЕНЬ

Цей рік принесе великі шанси продемонструвати свої здібності посередника та миротворця. Критичних ситуацій буде вдосталь – головне, розуміти межі своїх повноважень, тому що робота може майже вислизнути з рук.

СОБАКА

В певному сенсі, це рік самовизначення: з ким іти далі та що виборювати. Що там як, але розраховуйте тільки на свої сили та спирайтесь тільки на свої інтереси.

КАБАН

Вас очікують нові проекти, але зважуйте усі «за» та «проти»: багато приятелів, але мало відповідальних партнерів. Спирайтесь на кваліфікованих підлеглих та не поспішайте з рішеннями – віддавайте ініціативу керівництву.   

_________

 

-         Як прийшли в астрологію та чи складаєте прогнози для себе?

-         Особисто я прийшла в астрологію за покликом душі – з дитинства захоплювалась астрономією, закінчила фізмат школу, отримала вищу освіту на ф-ті кібернетики… І повсюди шукала відповіді на питання хто ми? звідки? та куди прямуємо? Та не тільки в філософському сенсі, але і в практичному руслі – тому що балаканина це добре, але бажано мати щось на кшталт компасу, щоб на заблукати у всесвіті. І астрологія надала той самий навігаційний інструмент, завдяки якому людина може зорієнтуватися у просторі, часі та свідомо обрати напрямок руху. Для себе прогнози безумовно складаю. А також завжди аналізую потенціал відносин з діловими партнерами. І ніколи не зневажаю поточними місячними та сонячними календарними пересторогами. Це дає мені можливість діяти свідомо,  обирати оптимальні шляхи до поставленої мети, розумітися на можливостях того чи іншого партнерства та володіти тією чи іншою складною ситуацією. 

 

-         Наскільки детермінована доля людини та чи має сенс взагалі прогнозування подій її життя, якщо все заздалегідь визначено?

-         Взагалі-то визначено лише те, що люди мають розвивати свою свідомість – людську складову свого розуму. Лише цей процес звільняє людину від тваринних ходінь по магнітних слідах своєї спадкової пам’яті. Але чим ближче свідомість людини до тваринних інстинктів, хоча б це було виживання чи продовження роду, тим більше її доля зумовлена жорстокими межами зовнішніх обставин. Отже, вибір – за кожним з нас! Астрологія лише може допомогти знайти шлях до бажаного майбутнього…

Просмотров: 1130 | Добавил: альбирео | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]