Суббота, 20.04.2024, 05:47





Услуги
Мы в Facebook
IQA B Facebook
Официальный паблик
НЕФОРМАТ
АстроКлуб
Don't understand?
Поиск

14:57
Пресс конференция в УНИАН 21 окт 2011

СПІЛКА АСТРОЛОГІВ ВИМАГАЄ ПРИЗНАННЯ АСТРОЛОГІЇ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ


Виступаючі:

КАЛАНТАРОВА Олена Ювеналіївна – голова Спілки Астрологів України, голова Академії професійної Астрології, видавець всеукраїнського журналу «Професія астролог», Київ

ОСІПЕНКО Олена Дмитрівна – член Координаційної Ради САУ, автор та видавець «Астрологічного календаря для України», Київ

КУР*ЯТ Петро Павлович – член Координаційної Ради САУ, центр духовного розвитку «ОРЕОЛ», Київ

ГАЙДАЙ Наталя – член САУ, телеведуча

Всеукраїнська громадська організація Спілка Астрологів України (САУ) має 15 територіальних організацій у 12 областях України та містах Києві, Севастополі та в АР Крим

САУ оголошує про завершення розробки кваліфікаційних вимог до професії астролог, навчальної програми по професії астролог та створення підрозділу Гуманітарний Університет Наукової Астрології, на базі якого розпочато випробування базових модулей навчальної програми з астрології.

04.10.2011 Верховна Рада України прийняла у першому читанні «Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту населення та інформаційного простору від негативного впливу)»  №8371 від 08.04.2011р. Тому САУ вимушена звернути увагу громадськості та ЗМІ на грубе порушення  прав свободи слова та права на труд.

            Ми вкотре звертаємо увагу громадськості, що астрологія – це наука, яка тісно пов’язана з математикою, астрономією, психологією, історією. І саме тому астрологічні прогнози базуються, перш за все, не на «використанні надприродних здібностей або сил», а на розрахунках певної математичної моделі та чітко прописаних алгоритмах інтерпретації її показників, і не потребують від астролога перебувати у якомусь зміненому стані свідомості.

Астрологія, на зразок кібернетики та генетики, має вийти на державний рівень, щоб сприяти розвитку наукової думки і принести користь людям. Саме тому професія «Астролог» має залишитися у складі Державному Класифікатора професій ДК 003:2010 та надихати ентузіастів-науковців на дослідження залежності соціальних явищ та подій від місця і часу їх перебігу. Інакше астрологією будуть займатися не професійно й неконтрольовано.  Дати науковій астрології «зелене світло» на державному рівні – це шанс припинити небажані, так звані, окультно-містичні течії та зміцнити психічне, моральне та духовне здоров’я суспільства.

Можемо зауважити, що сучасна наука вже достатньо наблизилась до відкриття для себе астрологічних законів. Зокрема, Професор Російського Інституту теоретичної та експериментальної біофізики С.Е.Шноль, з яким ми у лютому цього року особисто мали теплу зустріч у м. Пущино Московської обл., у своїй монографії «Космофізичні закономірності у вірогідних процесах», узагальнюючи результати майже 40(!) років досліджень, наводить висновки, що підтверджують цей факт. Тому не виключно, що викреслюючи астрологію з поля зору державного контролю та використання, держава не тільки гальмує розвиток свідомості, але й прирікає себе на гуманітарний та науковий колапс. 

 

Просмотров: 1168 | Добавил: альбирео | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Елена  
0
Целиком поддерживаю важность, СВОЕВРЕМЕННОСТЬ и идейность работы Союза Астрологов Украины по защите профессии Астролог, Астропсихолг, Астроаналитик, астроконсультант и другие вытекающие очень важные направления этой древней и актуальной сегодня профессии - АСТРОЛОГ.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]